Yangın Kapısı Fiyatları A Gizli Silah

Wiki Article

Memnuniyet ilkesinden hareketle hem baplarımızı hem de fiyatlarımızı revize ediyoruz ve toplam memnuniyeti hedefliyoruz.

Yangın vakalarında insanların binaları sağlıklı şekilde terk etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı gestaltya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

çoğunlukla yangın merdiveni ile alay malay kullanılan bu ivedi çıkış kapısı, buhran anlarında insanoğluın yangın alanından hızla uzaklaşmalarını esenlayarak dirimsel bir rol üstlenmektedir.

This website is using a security service to protect itself from online attacks. The action you just performed triggered the security solution. There are several actions that could trigger this block including submitting a certain word or phrase, a SQL command or malformed veri.

Ve bu etmenler incelenerek yangın merdivenlerinin zorunlu olup olmadığına hüküm verilmektedir. örneğin; daire skorsı 4’ü geçmeyen ve seans ammaçlı kullanılmayan binalarda yangın merdiveni zorunluluğu yoktur. Fakat bu özel şartlar haricinde gerçek olarak yangı merdiveni bulunması gereken strüktürlar şöyle sıralanmaktadır:

Mesela önüne kenarıcı özdek yığılma ihtimali olan bir duvarla, bu riziko olmayan duvarın ihtiyacı birbirinden farklıdır. Geniş ve çok kullanımlı alanlarda “stat ve hastane üzere” aynı anda belki onlarca kişinin bapdan tedavülde olmak isteyeceği alanlarda çift kanatlı kapılar henüz yaygın kullanılır.

Hatta, astım ve bronşit kadar teneffüs yolu emrazıyla bağlanaklı olan duman solunmasını Yangın Çıkış Kapısı önleyerek çevrenin korunmasına da yardımcı olurlar.

Sertifikalar: Yangın kapısının sertifikalı olup olmadığı, fiyatını etkileyen bir gayrı faktördür. Sertifikalı bir yangın bapsı, uluslararası standartlara makul olarak sınav edilmekte ve onaylanmaktadır.

Yangın Bapsı Menteşesi özellikle yangın vb. müstacel yer anlarında önemi ortaya çıkmaktadır. İnsanlar ürkü halinde hariçya namuslu kaçarken kapıyı arkalarından kapatmayı unutacakları için bu menteşelerin sağlıklı çaldatmaışması ve kapıyı sonuç kapatması gerekir.

Malzeme: Yangın kapılarında ekseriya çelik yahut ilenmeşap gereç kullanılmaktadır. Çelik baplar henüz dayanıklı ve yangına karşı elan rezistanslidir.

Yangın kapısı kilidi bapların en önemli aksesuarlarından biridir. Bapnın spontane kapanmasının peşi sıra kilit devreye girer ve esrar ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi kızılır. Bu önlem bapnın pıtrakı cimriya kapanmasını esenlamaktır.

Yapı çıkışlarında kullanılan kapılar hizmetlevi dolayısıyla farklı malzemelerden üretildiği için ısıevet dayanıklı bileğildir. Bu nedenle kıyamet esnasında kullanılamaz ve insanoğlu içeride kuşatılmış kalabilir.

Her yangın merdiveninin her dü cihetında korkuluk, küpeşte ya da cidar bulunması gerekmektedir. 

Bu yüzden yangın merdiveni imalatında yanmaz ve dayanıklı malzeme kullanılması önemli olmaktadır.

Report this wiki page